OPO, live session

OPO, riječki rock sastav, prvi otvara novi projekt ‘Live Sessions’

Muzika - regija Show Time

One Possible Option sutra očekuje jedan od prvih ‘koncerata života’ – otvaranje završnog dana IN Music festivala i nastup na glavnoj bini koji sat prije izlaska LP i The Cure na scenu.

Nije slučajno da su, u susret tom koncertu, upravo oni odabrani i kao prvi bend koji predstavlja zanimljivi novi projekt ”Live Sessions” u realizaciji Sound Station Recording Studija iz Zagreba pod producentskim palicama Maura Širola, Lea Anđelkovića te Ivana Škunce.

Ekipa iz spomenutog studija bila je na jednom OPO koncertu, te odlučila da su, zbog uvježbanosti riječkih muzičara i pjesama koje sviraju, baš oni adekvatni za prvo predstavljanje novog programa, čija je zamisao da novi rock bendovi uđu u studio i nekoliko brojeva uživo snime kao audio i video zapis.

Na sessionu je One Possible Option odsvirao tri nove pjesme, ”On my Knees”, ”All we do Today” i ”Hole”, a one su dio onoga na čemu je bend radio par godina i zbog toga bio malo odsutan sa scene.

Predstavljajući ih prije ravno godinu dana u rubrici ”Nova imena region scene”, naveli smo da su u deset godina karijere svirali samo zapadno od Hrvatske, u Sloveniji, Italiji, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj, te da ih još čekamo u suprotnom smjeru

Prezentacija zanimljivog ”Live Sessions” materijala i sutrašnji nastup na IN Musicu uvod je, sada, za početak intenzivnijih nastupa, među kojima je, kako smo priželjkivali, i prvi koncert u BiH – 9. 8. na Bikers Rock Beer Festivalu u Bihaću.