Čovek bez sluha

Čovek bez sluha: U rocku nema foliranja, jer je on rijeka koja teče

Muzika - regija Show Time

Kragujevački punkeri Čovek bez sluha objavili su 28. 11. na CD-u i digitalnim platformama novi album “Stanimo u gard” koji će koncertno predstaviti 14. 12. u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda.

Album ”Stanimo u gard” donosi devet novih priča, a povezane su jednom idejom koju duhovito opisuje frontmen Miki Radojević: ”One bi tebalo da potvrde da u rock muzici nema foliranja, ali i da muzika kao umetnost nije stajaća voda, već reka koja mora da teče i talasa da ne bi presušila”.

Na jučerašnjoj promociji albuma u Beogradu rečeno je da se pojavio “ozbiljan album sa stavom, u produkciji benda koji nije iz Beograda, što je važno danas kada se skoro cijela scena preselila u Beograd”, dok je muzički urednik i voditelj radija Beograd 202 Nenad Kuzmić rekao da album zaslužuje “čistu peticu”.

Još jednu zanimljivu misao izrekao je Radojević: “Mi više nismo mlade nade već zreli ljudi i zreo bend koji ne mora nužno da bude okrenut uskom auditorijumu ili da bude doživljavan kao soundtrack velikog školskog odmora”.

Muziku i tekstove potpisuje Miki Radojević, a aranžmane Radojević i ČBS, dok su produkciju obavili Voja Aralica, Ivan Petrović i Miloš Marković.

Pored gitariste i pjevača Radojevića, ČBS čine bubnjar Vladimir Lazarević-Lune, basista Miodrag Zdravković-Mikica i gitarista Sava Mirović.

Na narednim stranama možete upoznati cijeli album, svaku od pjesama uz kratko objašnjenje Radojevića i njihove video & audio zapise.