Austrijski festival Nova Rock neće biti priređen ni u 2021. godini

Muzika - svijet Show Time

Organizatori najvećeg austrijskog festivala Nova Rock objavili su da usprkos svim naporima, ovogodišnje izdanje festivala neće održati, a plan je da idući bude od 9. do 12. 6. 2022.

Danas je još jedan od onih dana koji slama naša srca.

Mjesecima čekamo i tražimo odluku austrijske savezne vlade o tome hoće li se festivali i veliki događaji moći održavati u ljeto 2021. Iako je posao Vlade da donosi te odluke, postaje jasno da je prenošenje loših vijesti treba prepustiti nekome drugome, naime nama.

Do sada su naše molbe i zahtjevi u potpunosti ignorirani. To je krajnje razočaravajuće. I dalje smo vrlo znatiželjni kada i hoćemo li dobiti informacije o svim događanjima i festivalima u ljeto, jer su druge zemlje poput Engleske, Nizozemske i Švicarske već pružile pozitivne naznake u vezi s njima.

Zbog toga je, nažalost, na nama da donesemo ovu tešku odluku. Stoga, sa žaljenjem vas obavještavamo da se Nova Rock 2021 ne može održati. Bila bi nam najveća želja za vas, ali i za nas da se otjeramo u polja Panonije i zaboravimo stres i ograničenja ove pandemije na nekoliko dana.

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku s daljnjim informacijama u vezi s planovima i daljnjim postupcima u vezi s vašim kartama.

Nova Rock – novi datum: 9.-12. 6. 2022.

Puno vam hvala na razumijevanju, povjerenju i strpljenju.