Ferragosto Jam, naslovna

U susret festivalu Ferragosto Jam #12 – raspored po danima

Muzika - regija Show Time

Desetak dana je do početka Ferragosto JAM festivala na Orahovačkom jezeru, čiji headlineri su Goran Bare i Majke, Vojko V, Partibrejkers, Edo Maajka, Brkovi, Urban&4, Josipa Lisac te dva sarajevska izvođača, Letu štuke i Helem Nejse.

Ovo je fetivalski raspored po danima:

Četvrtak, 1. 8.
Festival otvaraju predvodnice dance groznice 90-ih, Ella, I Bee i Minea, a finale noći čini DJ Kneža sa Dance Hard programom.

Petak, 2. 8.
Na glavnij pozornici su Goran Bare & Majke, Edo Maajka s bendom, sinjski M.O.R.T., makarski retro rock bend Rezerce, sarajevske hip hop uzdanice Helem Nejse, grupa Porto Morto i izvrsni world music bend Kries.

Subota, 3. 8.
Za vikend se otvaraju i opstale festivalske pozornice. Akustična pozornica ‘Izštekani Stage’ predstavlja kantautore MAR i Domagoja Šimeka te bendove Ischariotzcky i JeboTon Ansambl. Na Addiko Piknik Stageu pojavljuju se Josipa Lisac, Partibrejkers, Urban&4 i najtraženiji čovjek regije Vojko V, a uz nji nastupaju alternativci FNC Diverzant, One Step Away, Them Moose Rush i Sfumato. Tihi stage će u slušalicama pojačati Mario, Furtee & Spica i Kneža, dok će zabavu na.DobroJutro Stageu zaključiti odabrani partyjaneri.

Nedjelja, 4. 8.
Na Izštekanom stageu sviraju Mr.Lee i IvaneSky (Mrle i Ivanka Mazurkijević), kantautor Ognjen Čudnoređe, nova senzacija ženske kantautorske scene Aklea Neon, na glavnoj pozornici su Krankšvester, Nered i Stoka, Letu Štuke, pop dvojac Nipplepeople, punk rock bend Čovek bez sluha, kao i novi rap rockeri Detmeć i Porinom nagrađeni folk rockeri Ogenj. Na Tihom stageu ordiniraju Omer, Marko Jozić i Mario i DobroJutro stage vode Mladen Tomič, Teo Harouda, Mile Hund, Mancha i Fixsell

Šesta Secret pozornica je zapravo pokretni program, u kojem će Ferragosto orkestar od petka do nedjelje kružiti oko jezera i svirati u nekoliko chill zona.

Program jasno pokazuje: ovogodišnji Ferragosto je najbogatiji i najatraktivniji do sada, što je značajan ulog za njegovu budućnost.