100 Baltazara

Saša Antić & Ante Puljiz: nova pomaknuta priča iz radionice 100 Baltazara

Muzika - regija Show Time

Bend 100 Baltazara nastao je na metafori poznatog crtanog filma i zamišljen je kao zajednička kreacija niza muzičara, od kojih svaki daje specifičan pečat zvuku što ga stvara osnovica benda, Saša Antić (TBF) i Ante Puljiz (Indigo).

U vezi s njihovom novom pjesmom treba malo više koncentracije da se snađete ‘who is who’: song i spot “Kruška” je suradnja Saše Antića sa samim sobom, a tu je i njegov drugi alter ego nastao za potrebe pomaknutog spota (režija Dragan Đokić) – Sale Safir, zaslužan za melodiju, programiranje, aranžman i miks uz veliku pomoć umjetne inteligencije, a odsvirao je i syntheve te pjevao, dok od ranije poznati Sašin alter ego, Alejuandro Buendija, potpisuje tekst, također pjeva i što smo navikli od njega, repa.

Ante Puljiz, pokretač 100 Baltazara, za ovu je priliku postao Ante D’Angelo i potpisuje tekst, odsvirao je bas i električnu gitaru, pjevao i po prvi put repao.

Ako vam treba dobar životni savjet, čitanje iz dlana, proricanje budućnosti ili samo malo ljubavi i pažnje pogledajte spot za pjesmu “Kruška” i javite se Saletu Safiru i Anti D’Angelu na broj s ekrana i budite bez brige jer “ljubav je istina, u ljubavi je sloga i u ljubavi je jedina sloboda”.