Kawasaki 3P

Beogradski koncertni kalendar za maj 2019.

Muzika - regija Show Time

Babe

17-05 Bašta KST: BABE, VIVA VOPS

Na tradicionalno otvaranje bašte KST (Klub studenata tehnike), stižu VivaVops, Babe,  Sharks, Snakes & Planes i KST hor. Pažnju svakako izazivaju BABE, koje predvodi Žika Milenković, desna ruka Bajage i Instruktora, jedinstveni šoumen, odličan gitarista i zabavljač prepun energije koja diže raspoloženje.

18-05 Klub Fest, Zemun: VAMPIRI

Vampiri, na čelu sa frontmenom Aleksandrom Erakovićem Erom, vode publiku kroz muzički vremeplov i njihove velike hitove Rama Lama Ding Dong, Plavi grad, Ljubav je san, Ona i ja, Beograde…

18-05 Hala sportova: MORTAL KOMBAT

Koncert benda Mortal kombat najavljen je kao najveći do sada, jer ima najbolje povode – deseti rođendan benda, 10 godina od ideje o Antievroviziji i promocija novog albuma ,,Decenija”. Gosti su im brojni prijatelji, beogradski bend Irish Stew, pančevački Iskaz i RocHoir, uz mnoštvo posebnih iznenađenja.

21-05 Sava centar: MARIJA ŠERIFOVIĆ

Ogromno zanimanje za koncerte “Druga strana ploče” iznenadilo je i samu Mariju, koja serijal nastavlja već treći mjesec u u Sava Centru, a pripremila je izvedbe stranih i domaćih evergreena koje nikada do sada nije izvodila.

25-05 Dorćol Platz, Festival Mikser:
BELLA TECHNIKA

Posle puno godina rada u okviru grupe Darkwood Dub, Bojan Drobac Bambi i Milorad Ristić Miki su osnovali grupu Bella Technika, a kada im se kao vokal priključila poznata sopranistica Katarina Jovanović, imali su kompletiran sastav i u martu su objavili prvi album „Section“.
Bella Technika će održati svoj premijerni beogradski i regionalni nastup upravo na Mikser festivalu, na Dan mladosti, 25. maja i odsvirati kompletan album.

dr-nele-karajlic-plakat

25-05 Stadion Tašmajdan: DR NELE KARAJLIĆ

Nenad Janković alijas Dr Nele Karajlić jako dugo je pauzirao zbog ozbiljno narušenog zdravlja i vraća se u velikom stilu aktivnom koncertnom životu (vidi: Za sve vjekove kolonija i tortura ovih dana stigla je faktura). Prethodne godine na Beer festu 2018. Nele je nastupio pred skoro 100.000 ljudi na Ušću, a sada očekujemo vrhunski spektakli na njegovom samostalnom koncertu.

30-05 Sava Centar: Homage Arsenu Dediću “Sve je bilo muzika”

Koncert pod nazivom „Sve bilo je muzika“, posvećen Arsenu Dediću, kolažni je projekat u kome njegovu neprolaznu muziku izvode Gabi Novak, Matija Dedić, Ana Stanić, Petar Grašo, The Frajle, Sergej Ćetković, Bojana Stamenov, Nikša Bratoš, Klapa Maslina, te za ovu priliku specijalni gost, Hor Kolibri. Arsenovu poeziju govori beogradski glumac Dragan Vujić Vujke.  Noć sa Arsenovim hitovima, među kojima su „Zagrli me“, „O, mladosti“, „Tamo da putujem“, „Ono sve što znaš o meni“, sigurno će biti posebna.

Arsen plakat

1 razmišljanje na “Beogradski koncertni kalendar za maj 2019.

  1. Precisely what I was searching for, thanks for posting.

Komentari su zatvoreni.