dare-kauric

Mr. Darwin Chill – muzika za opuštanje kakva nedostaje u eteru

Muzika - regija Show Time

Mr.Darwin Chill je novi projekt iza kojeg stoji renomirani autor i producent Dare Kaurič iz Slovenije i s prvim brojem ”Pray” najavljuje album.

Dare Kaurič je velika slovenska zvijezda i autor hitova mnogobrojnih izvođača različitih žanrova te je ujedno član jedne od najuspješnijih slovenskih pop grupa – Kingston.

Autorski se Dare prvi put pojavio početkom ’80-ih kao pokretačka snaga legendarne punk grupe Kuzle, a inspiraciju je crpio iz Ramonesa, The Clasha, Depeche Mode i sličnih izvođača, a bio je i prvi slovenski autor pjesama s reggae prizvukom.

S početkom nove godine, Kaurič pod imenom Mr.Darwin Chill predstavlja novi projekt, drugačiji od njegova dosadašnjeg rada u sklopu kojeg će objaviti album ”Night Flight (to Buenos Aires)“.

„Širok raspon glazbenih žanrova za mene je uvijek bio beskrajno polje inspiracije za nove glazbene priče koje toliko strastveno svakodnevno otkrivam i stvaram“! – izjavio je Dare.

Najavni singl novog studijskog albuma je pjesma  „Pray“ na kojoj gostuje vrhunska jazz, soul i blues pjevačica Maja Predatorija.