INmusic autor Samir Cerić Kovačević

Iz garaže na big stage! Poziv grupama za INmusic breakthrough

Muzika - regija Show Time

Imaš bend i želiš svirati na INmusic festivalu #13? Prijavi se na INmusic breakthrough 2018. i upravo tvoj bend može iskoristiti sjajnu priliku i zasvirati na glavnoj pozornici najvećega hrvatskog open-air festivala!

Pobjednik natječaja naći će se u društvu velikih svjetskih imena koja će nastupiti na trinaestom izdanju INmusic festivala kao što su Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills i brojni drugi.

Bend možete prijaviti od 16. 3. do 6. 4. 2018. godine u ponoć, putem obrasca dostupnog na službenoj web stranici INmusic festivala.

Pobjednike će odabrati žiri sastavljen od glavnih urednika partnerskih glazbenih portala INmusic festivala, ali i sama publika.

To ide ovako: INmusic će bendove koji zadovoljavaju kriterije proslijediti na daljnji odabir partnerskim glazbenim portalima, a svaki od njih će na svojim službenim kanalima objaviti top 5 finalista po izboru redakcije. Imena pet finalista s najviše glasova i najboljim rezultatom po svim selekcijama stručnog žirija objavljuju se na službenim stranicama INmusic festivala i društvenim mrežama, uz poziv publici da glasa za svoje favorite.

Finalist s najvećim brojem glasova publike je pobjednik natječaja INmusic breakthrough 2018.

Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 399 kuna (+troškovi transakcije) do 30. 3., kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).