Javi se kad stigneš – Vatra na prvom LP vinilu

Muzika - regija Nova ploča Show Time

U zagrebačkom Hub Cooltura Pubu rock grupa Vatra je promovirala vinil izdanje svojeg albuma Javi se kad stigneš, uz kratki akustični nastup.

Album ‘Javi se kad stigneš’ jubilarni je deseti studijski album Vatre, koji je pod etiketom Dallas Recordsa objavljen simbolično u desetom mjesecu 2022. godine, a sadrži opet simbolično deset pjesama.

Dario Draštata (Dallas Records) napomenuo je da je album imao sedam singlova i svaki od njih imao je vrlo gledan videospot, a većina od njih zauzimali su prvo mjesto na ljestvici najemitiranijih pjesama.

Ivan Dečak, lider Vatre naglašava da je bend u sretnom braku s Dallas Recordsom već 24. godine, što nije izraz samo ljubavi i prijateljstva, nego i međusobnog poštovanje.

„Mi smo generacija koja je dovoljno stara da možemo reći da smo odrastali uz gramofonske ploče i sad uistinu možemo reći da smo naš album objavili na ploči“ – tako je Dečak komentirao činjenicu da Vatra napokon ima i vinilni LP u svom opusu.

Nakon formalnog predstavljanja ploče uslijedio je mini akustik nastup, uz zajedničko pjevanje i ples,  a onda potpisivanje albuma i druženje s fanovima.

Tekst i foto/video : Darko Marić