Žestok oproštaj Hladnog piva od Beograda (foto priča)

Koncerti Muzika - regija Show Time

Legendarni bend Hladno pivo se pred više od 6.000 vatrenih fanova u Belekspo centru oprostio od Beograda uoči najavljene višegodišnje pauze.

 

Publiku je najprije jednosatnim nastupom zagrijao Atheist Rap, a potom su Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda na startu svog nastupa odmah zatresli dvoranu prvim velikim hitom u karijeri, „Pjevajte nešto ljubavno“.  

 

Dok se ispijala posljednja tura Hladnog piva u Beogradu, nekoliko pjesama je obogaćeno zvukom trube, nekad standardnom u postavi benda – „Pravo ja“, „Sreća“, Šamar“, „Ranjeni i ludi“ pjevali su se u dvorani veličanstveno osvjetljenoj mobilnim telefonima. Po tradiciji, na „Teško je ful biti kul“ na sceni se pojavio i Edo Majka, a publika je zajedno sa bendom gromko pjevala „Šamar“, „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osećaj“, „Štetočine“ i „Kišnu nedjelju“. Na kraju koncerta Pivo je zajedno s Atheist Rapom izveo „Kad sunce opet zađe“, čime je odana počast pokojnom frontmenu KUD Idijota Branku Črncu Tusti, dan poslije obilježavanja desetogodišnjice njegove smrti. 

 

Hladno pivo je na uvjerljiv način „osvojilo“ još jedan prostor u Beogradu pred dužu pauzu za koju se svi nadaju da će imati svoj nastavak.


Foto: Milan Savić