Miša Aleksić u teškom stanju poslije zaraze virusom korona

Muzika - regija Show Time

Basista rock grupe Riblja čorba, Miša Aleksić (67) zaražen je koronavirusom i od 13. novembra je na liječenju u KBC “Bežanijska kosa”.

Javnost je o tome obavijestila muzičareva kćerka Mina, a riječi podrške bivšem bendovskom kolegi uputio je, među brojnima, i Momčilo Bajagić Bajaga.

Prema objavljenim informacijama, Miša Aleksić je u teškom je stanju. Prije četiri dana je priključen na respirator i bori se za život.

”Svi smo mislili da je sprdnja i do prije dvije sedmice sam sjedila s porodicom na ručku i smijali smo se kako ne volimo nositi maske i razglabali gdje ćemo u provod ili ručak. Ja sam sada ostala s oba roditelja u bolnici. Preplašena da, ali i hrabro vjerujem u sreću i u dobru energiju. Molim vas zbog Miše da šaljemo najjaču energiju u svemir i da nam što prije bude na sceni s gitarom,” – napisala je Mina, a prenose mediji u regiji.

Sinoć je na oficijelnoj Fejsbook stranici ”Bajaga” objavljena poruka podrške Miši Aleksiću:

“Drži se kume, stari majstore. Mnoge si stvari do sada sa uspehom prošao, pa sam siguran i verujem da ćeš i ovo zlo da pobediš. Čim ozdraviš, čekamo te na Tašu na probi. Znaš da ima nekih stvari koje bez tebe ne vredi svirati. Vole te Bajaga i ekipa!”

Foto: Marina Pešić / Moć muzike