Outlet Tvornica

Pretpraznički online outlet – 11.000 naslova u ‘Velikoj akciji za mali džep”

Cooltura Gledam Slušam

Već deset godina veliki zagrebački muzički i filmski outlet privlači sve više ljudi i prvi puta se ove godine nudi i kao online akcija za publiku u cijeloj Hrvatskoj.

Prijašnjih godina Outlet je bio u Tvornici kulture, a sad ponudu možete pregledati u miru svog doma i poslati svoju narudžbu preko maila, što omogućuje da vam bude poslana poštom.

Sve do 15. 12. ljubitelji muzike i filmova imaju prilike ugrabiti sebi ili bližnjima prigodne poklone za predstojeće praznike na online Outletu izdavačke kuće Menart.

Katalog muzike sadrži blizu 9400 naslova (!), a uključuje CD izdanja i LP ploče svih žanrova, te manji izbor muzičkih knjiga i nudi albume od AC/DC i Aerosmith ili Ajs Nigrutina do Within Temptation, Wu-Tang Clana, ZZ Topa ili Zostera, sa cijenama koje počinju već od 9,99 kuna (1,35 eura).

Filmski katalog ima više od 1800 dokumentaraca, igranih i animiranih filmova, sa cijenama koje počinju od 19,99 kuna i oba kataloga možete pogledati na ovom linku, a Outlet pratiti na Facebook stranici gdje su navedena i uputstva za narudžbe.