Centrom Sarajeva kotrljale se bačve

Celebrity Show Time

Nesvakidašnja subota dogodila se u glavnom gradu BiH uz Jameson Whiskey.

Prolaznike kroz Titovu ulicu u centru Sarajeva iznenadilo je jedno jako veselo iskustvo. Naime, grupa momaka je baš tom ulicom kotrljala velike bačve! Iznenađeni građani su ovaj neobičan događaj podijelili i na svojim društvenim mrežama, pa se priča o „kotrljajućim bačvama“ ubrzo proširila i po Internetu.

Iza ovog nesvakidašnjeg jučerašnjeg performansa krije se najava još neobičnije zabave. Naime, idućeg petka, 23. 11., kao uvod u prazničnu atmosferu, John Jameson organizuje jednu od svojih poznato dobrih zabava u obnovljenom kultnom kinu ”Imperijal”, te tako nastavlja priču njegovog oživljavanja.

Ovo je prvi put da se u Sarajevu priređuje ovakav event, za koji se u Hrvatskoj i Sloveniji uvijek traži pozivnica više. Domaćin eventa u Sarajevu će biti glumac Kemal Čebo, a pored sjajne hrane, viskija i vrhunskih koktela, u toplom ambijentu kultog kina Imperijal, prisutne će zabavljati i posebno odabran bend. Za sve muškarce tu je Alen i njegov “Alen’s Barbershop” tim koji će, samo za ovu priliku, na samom eventu sređivati bradu i brkove svim muškarcima, kako bi bili sigurni da je kompletan ugođaj i uživanje u vrhunskom viskiju neometano.

Svi koji u petak nisu uspjeli uloviti svoju pozivnicu za ovu nezaboravnu zabavu, još uvijek imaju šanse kod nekog sa liste neustrašivih i inspirativnih party ambasadora: Srđan Radanović, Edvin Kalić, Radoš Jovanović, Jaan Amir Alić, Haris Sarajlić, Adnan Čomor, Adnan Goro, tattoo studio Mustre i Šare, The Brew Pub ili na službenom Jameson Instagram profilu.

Jameson is back in town i časti pićem, a sve govori u prilog tome da Sarajlijama donosi i zabavu godine!