Elemental, Remi (printscreen)

Premijera: Elemental – Nešto glasno (i slušati glasno)

Muzika - regija Show Time

Kad se bojiš ne postojiš, kad se bojiš smijeh ne zvoni, A nama treba nešto glasno, nešto još glasnije od nas... Opet jedna smislena priča iz pera Mirele Priselac Remi.

Elemental je danas objavio novi video singl ”Nešto glasno”, zaokružujući proslavu 20. rođendana benda, čije finale će biti koncerti 14. i 15. 12. u zagrebačkoj Tvornici kulture.

”Pjesma govori o borbi sa strahovima, jer, potrebno je nešto glasno što će nas osnažiti da se pokrenemo s točke – u svim segmentima života. Ritam pjesme je poletan i brz, kao doslovan poziv na pokret a refren udara tamo gdje smo tanki – svatko od nas će najbolje znati koje je to mjesto – ono gdje spavaju strahovi”, opisala je autorica svoju novu temu i na bendovskom video kanalu pozvala fanove da poslije slušanja napišu koji su svoj strah tog dana pobijedili.

Maštovito obrađena angažirana tema koja obilježava ovo vrijeme, ovaj prostor i ovakvo okruženje, a žešća i rokerskija pjesma još bolje sve to naglašava nego plesno-reperski standardi Elementala.