exit tribe 2019

Exit Tribe 2019 – okuplja se Exit pleme za zaštitu planete

Muzika - regija Show Time

U duhu svojih društveno angažiranih korijena, Exit je prošle godine obilježio pola stoljeća od izvornog Ljeta ljubavi iz 1967., ove je priča nastavljena uz temu slobode, a za iduću godinu već sada šalje novi unikatni poziv članovima svog plemena iz preko 70 svjetskih zemalja.

Okupljanje u 2019. ne odnosi se samo na najbolju zabavu na svijetu i plemenski ples među zidinama egzotične Petrovaradinske tvrđava, već ima i novi angažman, koji je ovaj put usmjeren ka pozivu za zaštitu životne sredine.

Exit Tribe 2019. je poziv fanovima, utjecajnim pojedincima iz cijelog svijeta, umjetnicima i drugim javnim ličnostima, brojnim pokretima i organizacijama na ujedinjenje sa jasnim ciljem – zaštititi planetu i cjelokupan život na njoj!

U ovom poduhvatu, rame uz rame sa Exitom će biti i predstavnici Standing Rock pokreta, koji je globalni simbol borbe za zaštitu planete.

Exitova publika se već od danas može prijaviti u globalni Exit Tribe na linku i tako rezervirati najpovoljnije ulaznice kada početkom jeseni budu puštene u prodaju.

Standing Rock
Standing Rock