16 MBRF plakat

Počinje pretprodaja ulaznica za najveću blues rock smotru u regiji, MBRF 2018

Muzika BiH Show Time

Mostar će sredinom narednog mjeseca ponovo upaliti svjetla pozornice za majstore vrhunskog bluesa & rocka, a od danas publici nudi ekskluzivne dvodnevne ulaznice čiji je broj ograničen.

Već 16 godina traje mostarska blues priča u kojoj su predstavljeni Big Brother & The Holding Company, Ana Popović, Snowy White, Ten Years After, Coco Montoya, Dr. Feelgood i mnoga druga zapažena imena u ovom žanru, a ove godine publika će na djelu vidjeti sedam novih izvrsnih izvođača, u dvodnevnom programu koji se priređuje u Sportskom centru Kantarevac.

Program 16. Mostar Blues & Rock Festivala:

19. jula/srpnja: Henrik Freischlader (DE), Lucky Peterson & The Organization ft. Tamara Tramell (USA), Goran Bare i Majke (CRO)

20. jula/srpnja: Mostar Rock School (BiH), Zona B (SRB), Todd Sharpville Band (UK), Električni orgazam (SRB)

Za vjernu publiku MBRF-a od danas su u prodaju puštene ekskluzivne festivalske ulaznice koje vrijede za oba dana, a čija promotivna cijena iznosi 20 KM.

Broj ovih ulaznica je ograničen i ponuda vrijedi samo u junu/lipnju i to do isteka ograničene količine, a poslije toga će se moći kupiti samo dnevne ulaznice po većoj cijeni.

Pretprodaja se vrši online putem mreže kupikartu.ba, te fizički u poslovnicama mreže kupikartu.ba u BiH, dok se u njenim poslovnicama u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori prodaju po cijeni od 15 eura.