Moskau

Rival Bones, Moskau, Killed A Fox i Rens Argoa na INmusicu #13

Muzika - regija Show Time

Britanski rock power duo Rival Bones, dva koprivnička benda, oskau i Rens Argoa, te zagrebački rock kvartet Killed A Fox nova su imena ovogodišnjeg festivala IN Music.

Rival Bones su minimalistički hard rock duo iz Velike Britanije, a čine ga James Whitehouse (gitara, vokal) i Chris Thomason (bubnjevi). Debitantski singl “You Know Who You Are” objavili su 2015. i uz još samo jedan eponimni EP iz prošle godine postali su zapaženo ime na internacionalnoj sceni. U prvom pojavljivanju pred našom publikom ovaj zanimljivi dvojac će pokazati kako su u svoj zvuk utkali muziku uzora kao Audioslave, QOTSA i RATM.

Moskau, art-core noise bend iz Koprivnice (naslovna gotografija), prošle godine objavio je dvostruki album “Violence & Sorrow” koji su pohvalili i publika i struka, a njihovi koncerti su na glasu kao show koji se nikako ne smije propustiti!

Rens Argoa, još jedan bend iz Koprivnice, bez fiksne stilske orijentacije, zanimljiv je po tome što Dejan Halusek i Miran Katar međusobno izmenjuju gitarske uloge na basu i gitari, a svoje muzičke ideje prog-rocka na studijskim izdanjima dopunjuju brojnim gostovanjima. Prošle godine izdali su treći album ”Luciferin”, koji možete poslušati na njihovom Bandcampu.

Killed A Fox je zagrebačka rock četvorka nastala 2006. i njihov zvuk je mješavina različitih rock žanrova. Postavu benda čine Krešimir Sho Kokić na gitari, Ivan Mioč na basu, Pavle Gulić na bubnjevima te pjevač Chris Ian. Iza sebe imaju dva albuma, a treći bi trebao uskoro ugledati svjetlo dana.

Ako ih još niste upoznali, evo jedan njihov broj.