Dubioza kolektiv, OK Fest 2018

Letu štuke, Laka, Gibonni, Stereo MC’s predvode OK Fest listu ’18

Muzika BiH Show Time

OK Fest tim za peto izdanje festivala na Tjentištu, od 5. do 8. jula/srpnja 2018., objavljuje listu zvijezda svjetske i regionalne scene koji će činiti novu OK avanturu u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska.

Na main stageu nastupaju britanska hip hop/electronic dance grupa Stereo MC’s i njihovi zemljaci Rudimental DJ set, bh. scenu predstavljaju Letu štuke (čiji bi se novi album mogao do tada pojaviti), a za reprezente regionalne scene izabrani su žanrovski raznoliki akteri, Gibonni, Kiril Djaikovski, Hladno pivo, Jinx, S.A.R.S. i Elemental.

Najvjernija festivalska publika OK kamperi i ovoga puta će u dnevnom programu uživati u raznovrsnim i energičnim svirkama na OK stageu, gdje ih čekaju Laka, Zemlja gruva, Atheist rap, Obojeni program,  Orthodox Celts i Ritam nereda.

Zabave neće nedostajati ni na najvećem bazenu na Balkanu koji se nalazi u sklopu festivalske zone, najavljuje organizator, ali objava imena za OK summer stage tek slijedi.

U isto vrijeme OK Fest objavljuje super ponudu za OK kampere – ograničen broj paketa po super cijeni od 25 KM za all inclusive, dakle trodnevni boravak u OK kampu i pristup svim sadržajima unutar festivalske zone na Tjentištu. Kako dođi do svog OK paketa saznajte na http://okfest.net/#paketi

Naslovna fotogafija: OK Fest 2017. i tulum uz Dubiozu kolektiv