kasabian

Nova svjetska izdanja: Kasabian – For Crying Out Loud

Muzika - svijet Show Time

Engleska rock grupa Kasabian danas je, tri godine poslije izdanja ”48:13”, objavila šesti studijski album ”For Crying Out Loud”, koji će na regionalnom tržištu biti dostupan od ponedjeljka.

Za novi album pod etiketom Columbia Records/Menart pjesme je napisao i materijal producirao ‘čarobnjak banda’ Serge Pizzorno (guitar, backing vocals, occasional lead vocals, keyboards, percussion, electronic programming). Radio je na njemu samo 40-ak dana i snimljen je u njegovom studiju Sergery, u Leicesteru:

”Trudio sam se da to ne budu klasične pjesme, bez popuštanja samome sebi, da u njima ne bude išta što nije potrebno”, opisao je novo izdanje Serge, dodajući kako su željeli napraviti pozitivan album pun nade i gitara, kako bi podsjetili ljude  da je to još važno.

Album ima 12 pjesama, a najavljen je nedavno pop hitom ”You´re In Love With A Psycho”.

Obzirom da je grupa četiri albuma imala na vrhu britanske top liste i prodala više od 5.5. miliona primjeraka diljem svijeta, i od novog se očekuju dobri rezultati.

Podsjetimo da Kasabian, odnosno Serge Pizzorno, Tom Meighan (vokal), Chris Edwards (bas), Ian Matthews (bubnjevi) i Tim Carter (gitara) nastupaju 21. 6. na zagrebačkom INmusic festivalu.

‘For Crying Out Loud’ popis pjesama

  1. Ill Ray (The King)
  2. You’re In Love With A Psycho
  3. TwentyFourSeven
  4. Good Fight
  5. Wasted
  6. Come Back Kid
  7. The Party Never Ends
  8. Are You Looking For Action
  9. All Through The Night
  10. Sixteen Blocks
  11. Bless This Acid House
  12. Put Your Life On It