Objavljena knjiga 1001 najluđi svjetski i ex-yu rock biser

Čitam Cooltura Glas.ba RTV Ludometar Muzika - regija Show Time Top teme

U zagrebačkom Rockmarku, specijaliziranoj glazbenoj knjžari, održana je promocija knjige 1001 NAJLUĐI SVJETSKI I EX-YU ROCK BISER, autora, sakupljača zanimljivih crtica iz života rock glazbenika, publicista i glazbenog novinara Josipa Dujmovića.

Na promociji okupili su se glazbenici, muzički novinari i zaljubljenici rock glazbe. Autora i knjigu predstavio je Bojan Mušćet, novinar, publicist, glazbeni kritičar koji korijene vuče tamo još iz riječkog Val-a. Da bi ova knjiga nastala netko je zaista morao biti veoma posvećen ljubitelj rock n rolla. Naime, nastanku knjige prethodilo je sedamnaest godina prikupljanja bisera.

„Moja namjera kao autora i Rockmarka kao izdavača je da ponudimo našim ljudima trenutak bezbrižnosti, trenutak u kojem možete ponovo postati veselo, bezbrižno dijete jer ovo su i šašave i otkačene i nevažne priče. Zaista Vam u životu nisu ni najmanje bitne, ali ćete većinu njih, siguran sam, s užitkom pročitati i odmah zaboraviti“.

Knjiga će sigurno zadoviljiti očekivanja različitih generacija i s obzirom na sadržaj i s obzirom na format. Priče na više od 300 stranica i dužine od jednog twitta čine knjigu pristupačnom mlađim, online generacijama. Jednostavna i za skrolanje i navigaciju naročito uz priloženi dodatak. Zahvaljujući njoj i štreberi mogu postati najzabavnije face u društvu. Knjiga je primjereno štivo za rashlađivanje u vrućim ljetnim danima, a zimi grijat ćete se pucajući od smjeha.

D. Marić