S.A.R.S. u Zagrebu – uživajte u sjajnoj fotogaleriji

Koncerti Muzika - regija Show Time

U zagrebačkom Hala Parku je 3. 6. 2022. svirala beogradska grupa koja je pred dupke ispunjenim gledalištem rasplesala i raspjevala fanove, što je kamerom sjajno ovjekovječio Darko Marić.

Točno u 21, uz ovacije publike, glazbenici su se pojavili na bini i otvorili nastup svojom rasplesanom reagge uspješnicom „To rade“. Uslijedio je „Debeli lad“ uz gromoglasno pjevanje, a potom, „Buđav lebac“ i publika je u ekstazi.

Je li itko primjetio da je i kiša počela? Očito nije, ili barem nikom nije smetala dok su s pozornice nastavile se širiti uspješnice jedna za drugom. „Lutka“, „Klinka“, „Praktična žena“, „Hej kafano“, pa uvod nazdravljanjem benda i čašćenjem prvih redova publike rakijom, a onda blues gitara i naravno „Rakija“.

Nakon dva sata svirke nastup su završili jedinstvenim pjevanjem publike i skladbom „Perspektiva“. Uslijedilo je gromoglasno skandiranje „hoćemo još“. Vratili su se nakon kratkog izbivanja sa scene i odsvirali „Živim na Balkanu“, a potom poželjeli „Mir u svetu“ i to je bio kraj eksplozivne i rasplesane večeri u Hala Parku. A kiša?… pa skoro da je stala.