The Show Must Go One: OK Fest – prvi veliki rock festival uživo potvrđen poslije pandemijske blokade

Koncerti Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Sedmi po redu Nektar OK Fest oživljava dobro poznatu lokaciju, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska.

Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji i regiji daje nam mogućnost da se vratimo na dugo iščekivane događaje i festivale. Na našu i vašu veliku radost, konačno je vrijeme za muziku, zabavu, live nastupe, vrijeme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, da evociramo uspomene i stvaramo nove – objavljuje direkcija najvećeg open-air rock festivala u BiH.

Naravno, uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi, na tri festivalska stage-a publika će ove godine – od 13. do 15. 8. – uživati u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene. Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državaljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv.

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati.

U dugo iščekivanu ’’normalnost“ vraćaju nas Van Gogh / Bajaga i instruktori / Hladno pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & ekipa / Brkovi / TBF / Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz, čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na main stage-u.

I ove godine za OK kampere, kojima se vrata otvaraju dan ranije, 12. 8., pripremljen je poseban program na bini u OK kampu: Ritam nereda – Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet.

Na OK Summer stage-u kod bazena na Tjentištu, u dnevnim i OK After party programina OK publika će zore na Tjentištu dočekivati sa najpoznatijim izvođačima regionalne elektronske scene, Siniša Tamamovic, Alexander G, Mladen Tomic, Toni Juranović, Nebs Jack, Marina Karamarko, Marko Nastić i Petar Dundov.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važe i za nove datume. Publika kojoj novi termini ne odgovaraju ima mogućnost povrata novca, a sve informacije objavljuju se na na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net. Direkcija festivala uskoro donosi i info o početku prodaje paketa za ovogodišnji Nektar OK Fest na Tjentištu.