I ovo će proći!!! Bravo Kekin i prijatelji!!!

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Nikada više neću onako bahato uzimati sreću zdravo za gotovo – moćna je poruka pjesme Mileta Kekina ”I ovo će proći”, koju je frontmen Hladnog piva snimio s prijateljima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije i Slovenije.

Tehnički izazovno snimanje na daljinu, s brojnim gostima u pjesmi, obavio je producent Denis Mujadžić Denyken, koji je uz to režirao i montirao sjajan video spot, objavljen ovog prijepodneva.

U pjesmi vrlo prepoznatljivog stila Kekin okuplja niz svojih prijatelja i muzičkih kolega, među kojima su Shemso 69 iz Brkova, Edo Maajka, Saša Antić iz TBF-a, Branko Golubović Golub iz Goblina, Alimir i Adis iz Dubioze, Dino Šaran, Amira Medunjanin, Gibonni, Soki iz Elvis Jacksona, Rambo Amadeus, Ivanka Mazurkijević, Mrle iz Leta 3, Remi, Vojko V i, naravno, momci iz Piva.

Jasni su motivi za pjesmu ”I ovo će proći”, a iz svih okolnosti situacije u kojoj smo trenutno zapeli izdvajamo samo jednu Kekinovu rečenicu: ”Na radiju govore da ne idemo vani zbog koronavirusa, ali da izađemo iz kuća zbog zemljotresa”.

I, zato, kako jedan stih kaže – Nikada više neću onako bahato uzimati sreću zdravo za gotovo.

Bravo Kekin, bravo muzičari iz regije!

1 razmišljanje na “I ovo će proći!!! Bravo Kekin i prijatelji!!!

Komentari su zatvoreni.