OK Fest: Nenormalno dobar program za 2020. godinu!!

Koncerti Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Našu tvrdnju da najveći bh. open air festival iz godine u godinu postupno podiže kvalitet programa organizator je sad ‘demantirao’ i najavio sadržaj koji unosi trnce uzbuđenja i nestrpljivog iščekivanja ljeta.

Dovoljno je navesti samo line-up.

Apocalyptica, Alice Merton, Asian Dub Foundation, Goran Bare & Majke, Darko Rundek i Ekipa, Urban & 4, Van Gogh, Zoster, Kultur Shock, Buč Kesidi, Ritam nereda, Marčelo i Napeti Quintet, Kanda Kodža i Nebojša, Who See, Mile Kekin, Atheist Rap, Mortal Kombat, Love Hunters!

Dodatnu draž čine brojne premijere koje će se dogoditi na OK Festu.

Finska cello metal Apocalyptica u januaru je objavila novi, deveti album “Cell Zero”, Asian Dub Foundation su za ovu godinu najavili također svoj deveti album “Access Denied” (pa ako se i ne pojavi do ljeta, na Tjentištu će se sigurno čuti nešto od novog materijala), Marčelo je prije par dana odličnom pjesmom ”Udahni” predstavio prvi dah svoje ”Nojeve varke”, u radionici Zostera kuha se novi album, a čekamo ga i od Urbana & 4 koji niže za sada singlove.

Još su svježni ”More bez obala” Van Gogha i ”D.R.E.A.M.” Kultur Shocka, a onda svim tim novitetima dadamo najpikantnije začine nebrojenih hitova iz repertoara Bareta i Majki, Rundeka, Who See, Ritma nereda ili Alice Merton (neka otpjeva smo “No Roots” i dovoljno je), pa novi uzbudljivi bend u regionu, Buč Kesidi… i, da, OK Fest je ove godine najobaveznija obavezna lektira.

Zato ovo nije samo reklama: Ne propustite sjajnu zabavu na Tjentištu od 17. do 19. 7. i osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

U ponudi su ograničene količine Paketa III (samo 60 KM!!) koji podrazumjeva trodnevni boravak u OK kampu, festivalsku ulaznicu i prijevoz iz većih gradskih centara u BiH, te paketa OK kamp (35 KM) u okviru kojeg dobijete boravak u kampu i festivalsku ulaznicu.

Kupovina paketa moguća je preko aplikacije HuHu, prodajnih sistema kupikartu.ba i Gigstix , kao i na samom festivalu, na recepciji OK kampa.