Taylor Swift

Taylor Swift ostvarila fantastičan rekord s novim albumom ‘Lover’

Muzika - svijet Show Time

Nakon samo jednog dana u prodaji, album ”Lover” Taylor Swift zabilježio je rekord – prodan je u oko 450.000 primjeraka na prvi dan izlaska (23. 8.) i nadmašio prethodni uspjeh Jonas Brothersa čiji je Happiness Begins prije nepuna dva mjeseca zabilježio prodaju od 357.000 kopija.

Album ”Lover” sadrži 18 pjesama koje je Taylor producirala uz tim sastavljen od nekih od najboljih producenata današnjice, a među njima su se našli Grammyjima nagrađeni Joel Little (Jonas Brothers, Shawn Mendes, Imagine Dragons) i Jack Antonoff (Lorde, Lana Del Rey, Sia).

Netom prije objave albuma, Taylorova je premijerno uživo prikazala službeni video za naslovnu pjesmu, a i spot je postigao famozan rezultat, jer je u manje od 12 sati sakupio više od četiri miliona pregleda, a sada je već na granici od 20 miliona.

Kao što poznato, Taylor vrlo otvoreno izražava svoje političke i društvene stavove, pa su se na albumu našle i pjesme s angažiranim porukama. Glazbenica se nedavno u otvorenom pismu obratila senatoru američke savezne države Tennessee te od njega zatražila da podrži ”Equality Act”, zakon čiji je cilj zaustaviti diskriminaciju prema spolnoj orijentaciji i rodnom identitetu.