Linda Ronstadt

Traileri novih filmova koji su uzbudili publiku diljem svijeta

Film & Foto & TV Show Time

U zadnjih desetak dana predstavljen je niz zvaničnih trailer najava filmova od kojih se očekuje veliki uspjeh na blagajnama, a to potvrđuju već milionski pregledi klipova.

Izdvojili smo pet naslova.

A Beautiful Day in the Neighborhood – istinita priča o prijateljstvu sa Tomom Hanksom u glavnoj ulozi.

Katarina Velika – priča se odvija usred skandala, intriga i stalnih konflikata, a fokisirana je na rusku caricu Katarinu (Helen Mirren) koja je razvila jedinstvenu vezu sa Grigorijem Potemkinom (Jason Clarke).

Gemini Man – Will Smith u priči o vremešnom plaćenom ubici koji se sukobljava sa svojim mnogo mlađim klonom.

The Goldfinch – drama sa Nicole Kidman u glavnoj ulozi, o dječaku koji je pod starateljstvom bogataša nakon što mu je majka poginula u terorističkom napadu na muzej Metropolitan.

I za kraj jedna muzička priča, koja u konkurenciji sa ostalim filmovima koje smo najavili nije izazvala toliko uzbuđenja, ali jeste zanimljiva.

Cjelovečernji dokumentarni film ”Linda Ronstadt: The Sound of My Voice” je biografija jedne od najuspješnijih i najsvestranijih pjevačica 20. stoljeća i jednoj od artistica sa najuspješnijim diskografskim opusom.

Američka veteranka Linda Ronstadt (73) okušala se u fantastično raznolikim žanrovima – rock, pop, folk, country, art rock, mariachi, latin – i njen glas je zabilježen na više od 120 albuma (a u vlastitom opusu ih ima više od 30 u razdoblju od 1969. do 2004.) i s prodajom koja premašuje 100 miliona nosača zvuka spada među svjetski najkomercijalnija imena.

Linda više nije aktivna, nakon što joj je krajem 2012. dijagnosticirana Parkinsonova bolest.

U filmu, koji je emotivna posveta ovoj velikoj umjetnici, uz Lindu se pojavljuju Bonnie Raitt, Dolly Parton, Emmylou Harris i niz drugih svjetskih zvijezda, a premijera je najavljena za 6. 9. 2019.