Brodolom Evolution photo Sulejman Omerbasic

Za 13. Brodolom Summer Dance najavljuje se spektakularna produkacija

Muzika BiH Show Time

Treći august donosi u Carinsku zonu – Šićki Brod kod Tuzle još jedan Brodolom i veliku zabavu pod otvorenim nebom. Nova ljetna brodolomska avantura u fokus ove godine stavlja spektakularnu produkciju kao nagradu za vjernu publiku koja je događaj pratila u prethodnih 12 godina.

Novo izdanje donosi do sada najrasplesaniju zabavu na otvorenom uz posebno dizajnirani vatromet, vrhunske plesne koreografije i odličan line-up koji predvodi jedan od najpriznatijih svjetskih DJ-eva house muzike Kurd Maverick, Brown Sugar RnB, ekipa koja je u proteklom periodu plesom protresla BiH,  prva bh. elektro live grupa Kazoo, te neki od najtraženijih DJ-eva iz naše zemlje, After Affair, Goran Emkić, G. Edd i SaraS!

Brodolom Summer Dance ove godine nudi mogućnost da se ekipa, koja odluči da dođe u subotu, 3. augusta na Brodolom, prijavi pod imenom koji žele – automatski će dobiti karticu sa imenom ekipe i rezervaciju stola, mogućnost popusta za grupnu kupovinu karata, poseban ulaz, te druge vrijedne nagrade u minimalnoj vrijednosti od 500 KM.