Blackadder-shutterstock

Nova sezona serije Crna Guja u originalnoj postavi?

Film & Foto & TV Gledam Show Time

Još prije četiri godine pisalo se da bi Edmund Blackadder i njegov vjerni Baldrick mogli opet stići na male ekrane, ako producenti prikupe dovoljno novca za honorar Hugha Lauriea, koji je u međuvremenu, kao Dr. House postao planetarna zvijezda.

Tada su svi glumci međusobno razgovarali i iskazali raspoloženje za povratak u prošlost, a Laurie je, navodno, rekao da mu treba malo vremena da razmisli.

Ovih dana priča je obnovljena, nakon što je Rowan Atkinson aka Crna Guja otkrio da je “ekstremno uzbuđen” zbog planiranog povratka kultne TV serije u originalnoj postavi, dakle sa Tonyjem Robinsonom (Baldrick), Hugh Laurijem i Stephenom Fryem.

Nagađalo se da bi mogl biti snimljena samo jedna epizoda, ali kako prenosi izvor britanskog lista The Sun – ipak će se snimati cijela peta sezona.

Čuvena BBC serija trajala je od 1983. do 1989. godine, a svaka se bavila različitim vremenskim razdobljem, dok će planirana nova sezona biti smještena u sadašnjost, u kojoj će Blackadder biti univerzitetski profesor.