Nipplepeople - SevdahBabe-DJ Uroš Đurić

OK Fest s Nipplepeople, SevdahBABY i Urošem Đurićem kompletirao after party

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Atraktivan sadržaj na tri dnevna i noćna stagea zahtijevao je i jednako atraktivan sadržaj za finalnu završnicu svakog festivalskog dana, pa su uloge OK After-partijanera dodijeljene izvođačima koji raspoloženje publike držati do kasnih noćnih sati.

Headlineri OK Festa 2019. koji se održava od 12. do 14. juna – Franz Ferdinand, Dubioza kolektiv, Let3, Brkovi, Partibrejkers, Edo Maajka, Dr. Nele, Goblini, Vojko V, Helem Nejse, MORT, Đorđe Miljenović, Goblini, Bjesovi, Pipsi, Iskaz – lako mogu potrošiti svu energiju publike i da bi je održali do kasnih noćnih ili ranih jutarnjih sati, za After party program trebalo je angažirati izvođače koji to mogu.

Organizatori OK Festa našli su ih među tri zanimljiva izvođača.

SevdahBABY  jeste jedan čovjek, Milan Stanković, ali njegovi DJ setovi odišu i energijom i eklektikom, a ta raznovrsnost stilova uvijek je u svojoj dubokoj osnovi podržana pokretljivim funky ritmovima i snažnim elektronskim synth linijama.

Nipplepeople je electro-pop duo koji jeste intrigantan jer i danas dosljedno kriju svoj identitet, no važnije je da tajanstveni maskirni dvojac, zahvaljujući kvalitetnom radu i pjesmama, drži pažnju publike koja je vrlo dobro  prihvatila niz njihovih hitova, kao ’’Sutra“, ’’Balkan Express“ ili ’’Frka“. Ukratko, zabavni su i kada ste najumorniji.

Uroš Đurić, beogradski konceptulani umjetnik, slikar, glumac, (popularni anđeo iz kultnog filma ’’Mi nismo anđeli“), em je vrlo pametan (mnogi su se uvjerili prateći ga kao lovca u kvizu ’’Potjera’’), em je duhovit, em je ’otkačeni’ DJ, koji publiku s lakoćom vodi do vrhunaca zabave, što će pokazati zadnjeg festivalskog dana na Tjentištu.

Organizator podsjeća da još nekoliko dana – do 30. maja – traje OK akcija – OK avanturu za 5!!! koja omogućuje da kupovinom 4 paketa “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” ili “OK fest III/ OK kamp + ulaznica + prevoz”, peti dobijete gratis, a kako do svog paketa što prije saznajte na www.okfest.net/#booking