Wu-Tang dokumentarac

Wu-Tang Clan predstavio soundtrack svog dokumentarca ‘Of Mics and Men’

Muzika - svijet Show Time

Vijest je posebno interesantna za regionalne fanove Wu-Tanga, koji će sutra (25. 5.) nastupiti na umaškom Sea Star Festivalu.

Dokumentarac ”Wu-Tang: Of Mics and Men“ urađen je kao TV serijal od četiri epizode, od kojih svaka traje standardnih 45 minuta, a premijerno se počela prikazivati 10. 5. na američkoj mreži Showtime.

Serijal detaljno istražuje više od 25 godina postojanja Wu-Tang Clana te donosi brojne intervjue članova i arhivske snimke njihovih nastupa, a za fanove je urađen i soundtrack album sa četiri nove pjesme i tri audio isječka intervjua koji nisu iskorišteni u dokumentarcu.

Novi brojevi su ”On That Sht Again“ (Ghostface Killah, RZA), ”Seen A Lot of Things“ (Ghostface Killah, Raekwon, Harley), ”Do The Same as My Brother Do“ (RZA) i ”Of Mics and Men“ (RZA, Masta Killa, Cappadonna) i izdanje je već dostupno na hrvatskom tržištu pod etiketom Universal Music Hrvatska.

Inače, New York je legendarnom sastavu ove godine odao veliku počast i, u znak zahvale za doprinos lokalnoj zajednici, njihov rodni kvart imenovao Wu-Tang.