Celine Dion koncert

Celine Dion u ljeto 2020. u Zagrebu – jedini koncert u našem regionu!

Koncerti Muzika - svijet Show Time

Najava da će pop kanadska ikona 5. 6. 2020. održati koncert u Areni Zagreb jednako je senzacionalna kao dolazak najvećih iz rock svijeta, Stonesa recimo.

Prije desetak dana Celine Dion je s tri pjesme istovremeno najavila izlazak svog 12. ‘engleskog’ albuma ”Courage”, koji je se pojaviti 15. 11. 2019.

Njihovu objavu na video kanalu prati i raspored već započetog ”Courage World Toura”, na kojem će Celine Dion sve do kraja aprila iduće godine biti na sjevernoameričkom kontinentu, a onda u maju počinje Europe tour, koncertom u Pragu, i u objavljenom rasporedu do septembra 2020., kao jedini nastup u našem regionu upisan je Zagreb.

Koncert 5. 6. 2020. u zagrebačkoj Areni, uz Concerts West / AEG Presents, organizira domaća Star produkcija, čiji direktor Alen Ključe naglašava nešto što svakako raduje ovdašnju publiku: Naročito me veseli činjenica što se sve više svjetskih izvođača odlučuje za nastupe u ovom dijelu Europe pa je tako Zagreb postao jedna od destinacija svjetske koncertne rute.

Dovoljno je prisjetiti se samo nekolicine slavnih balada Celine Dion, poput “The Power of Love”, “Think Twice”, “Because You Loved Me”, “It’s All Coming Back to Me Now”, “My Heart Will Go On” i “I’m Your Angel”, pa znati kakva nas noć čeka u Zagrebu.

Objavljujući informaciju da će za koncert Celine Dion ulaznice biti puštene u petak, 4. 10. 2019. u mreži Eventima, podsjećamo na neke zanimljive ranije ekspresne rasprodaje.

Također premijerni nastupi giganata U2 u Zagrebu i Davida Gilmoura u Puli rasporodani su prvog dana, dok su su u novembru prošle godine za samo 2 minute planule sve ulaznice za koncert grupe Foo Fighters, u ljeto ove godine u pulskoj Areni. Možda kanadska pop zvijezda neće nadmašiti ovaj rekord, ali ne treba sumnjati da je prodaja njenih zlaznica neće dugo trajati.