Ischariotzcky, INMusic 2018

Imaš bend i želiš svirati na 14. INmusicu? Budi kao Ischariotzcky!

Muzika - regija Show Time

INmusic breakthrough 2019. je novi redovni poziv bendovima da se prijave za nastup na glavnoj pozornici najvećega hrvatskog open-air festivala.

Među kandidatima za ovu odličnu priliku koja se ne propušta, pobjednike će odabrati stručni žiri sastavljen od glavnih urednika partnerskih portala INmusic festivala, te publika.

Svoj bend možete prijaviti najkasnije do 5. 4. 2019. godine u ponoć. Bend prijavite putem obrasca dostupnog na službenoj web stranici INmusic festivala, na kojoj su dostupni i sve propizicije.

Princip odabira je sljedeći: INmusic će bendove koji zadovoljavaju natječajne uvjete proslijediti na daljnji odabir partnerskim glazbenim portalima, a svaki od njih će na svojim stranicama objaviti top 5 finalista po izboru redakcije. Prvih pet finalista s najviše glasova i najboljim rezultatom po svim selekcijama prolaze u sljedeću fazu, u kojoj publika glasa na službenim stranicama INmusic festivala i društvenim mrežama i pobjednik se penje na binu IN Musica, u terminu između 24. i 26. 6.

Zvuči dobro – zasvirajte uz izvođače kao što su The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, Johnny Marr, LP, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Santigold, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor, Fontaines D.C., Black Honey, Mangroove, Edi East Trance Blues, a najavu da će biti još novih imena neka upotpuni vaš bend, kao što su to prošle godine bili Ischariotzcky, indie pop bend iz Brela, te ljubljanski synthpop sastav Futurski.