Taib Seferović Tito

Tito iz Zenice u potrazi za pedesetom suprugom

GPS za dušu Igra života Ludometar Zanimljivo

Na YouTube kanalu novinara Srećka Stipovića iz Viteza objavljena je šokantna priča Zeničanina Taiba Seferovića zvanog Tito, koji tvrdi da se ženio 49 puta, a pojavljivanje pred kamerama je iskoristio da objelodani da je u potrazi za 50. ženom.

– Četrdeset devet žena, 50 djece, 250 unučadi, eto, to sam ti ja – tvrdi zenički Tito.

Neki ljubavni rekordi u muzičkom show biza su i zvanično zabilježeni. Tako je Ike Turner otkrio da je imao 13 brakova, a u biografiji američkog R&B / shock rock muzičara Screamin’ Jay Hawkinsa (autor slavne pjesme “I Put a Spell on You”) službeno je zabilježemo 33 djece iz šest brakova. Legendarni košarkaš Wilt Chamberlain, pak, svojevremno je tvrdio da je spavao sa 20.000 žena, dok je Tito puno skromniji – kaže da je imao 7.000 različitih partnerki u krevetu.

– Šta ja znam, imam taj seksualni nagon. Ovi to ne vjeruju, šta ću im ja?! – kaže Tito.

U video priči Taibov prijatelj Irhad Musić je potvrdio da se Tito zaista ženio 49 puta, ali je kazao da ima 30 djece za koju zna, a “vjerovatno ih ima 50”. Musić kaže da su se upoznali u Stockholmu gdje je Tito radio kao taksista, pa je na tom poslu i upoznao najveći broj žena.

Tito također svira harmoniku i kaže da mu je ovaj instrument također pomogao u osvajačkim pohodima. Još niz nevjerovatnih priča je ispričao, otkrivši da je jednu ženu oženio dva puta, a da to nije znao sve dok nisu sa svadbe došli kući. Kaže da ni ona nije znala da su prethodno bili u braku sve dok nije prepoznala unutrašnjost kuće.

Naravno, otkrio je i kako je dobio nadimak Tito, što ćete saznati u kratkom filmu Srećka Stipovića.

Srećko Stipović, novinar koji živi i radi u Vitezu, u Sarajevu je 1987. godine diplomirao žurnalistiku, a novinarstvom se bavi od 1981. i pisao je za brojne novine u regionu, dok je kao fotograf radio s poznatim agencijama Pixsell i Cropix. Svoje video priloge sam snima i montira, a do sada je snimio i pet polusatnih dokumentarnih filmova.

Svoj video kanal posvetio je traganju za neobičnim pričama običnih ljudi, među kojima je i storija ”Tito iz Zenice traži 50 ženu za brak”, objavljena prije nekoliko dana.

1 razmišljanje na “Tito iz Zenice u potrazi za pedesetom suprugom

  1. Thanks for finally writing about >Tito iz Zenice u potrazi za pedesetom
    suprugom – Glas.ba <Liked it!

Komentari su zatvoreni.