Taxi Blues, nova regionalna filmska mega-hit komedija

Film & Foto & TV Show Time

U manje od pola mjeseca u kinima širom regije, preko 160.000 ljudi do sada je pogledalo urnebesnu akcionu komediju ”Taxi Blues”, zabavni film predvođen poznatom glumačkom ekipom, među kojima su Andrija Milošević, Nikola Đuričko i Sergej Trifunović.

Film je trenutno na prvom mjestu najgledanijih u Srbiji, sa deset puta brojnijom publikom od drugoplasiranog animiranog ”Hodja fra Pjort” (preveden kao ”Aladin i leteći ćilim”), dostigavši nedavno jubilarnog 150 000. gledatelja u Beogradu. Nesumnjivo je da će uskoro sličan rezultat imati i u Hrvatskoj, gdje je u zagrebačkom Cineplexxu City Centeru nagrađen gledatelj s brojem 160.000 u ukupnom zbiru.

Čak je i trailer filma pogledan do sada više od 313.000 puta.

Fantastičan rezultat ”Taxi Bluesa” temelji se na zabavnom scenariju i prepoznatljivom humoru, te atraktivnoj glumačkoj postavi, koju predvode Andrija Milošević (publici poznat iz serijala ”Andrija i Anđelka”), Todor Jovanović, Milena Predić, Aleksandar Tomić, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Nikola Pejaković, dok režiju potpisuje Miroslav Stamatov, kojemu je ovo prvo dugometražno ostvarenje.

U filmu ”Taxi Blues” u jednoj urnebesnoj noći beogradskom taksistu Marku (Andrija Milošević) život se okreće naglavačke.

Zaplet počinje pojavom dječaka koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu decu i upao u taksi, u potrazi za nestalim ocem, nakon što je ostao bez majke. Čekajući da se posveti klincu, Marko nastavlja taksirati i tokom te noći susreće se s galerijom čudnim likova.

Za taksistu, koji je inače simpatični propali dramaturg što za život godinama zarađuje taksiranjem, noć je suluda, a publici urnebesno zabavna, dakle sasvim dovoljno za prvi ovogodišnji veliki hit iz domaće filmske radionice.

Taxi blues