Frank_Turner

IN Music 2019: The Cure, LP, Foals, Kurt Vile & Violators, Frank Turner

Muzika - regija Show Time

Najavljujući u etapama program 14. izdanja, zagrebački IN Music festival složio je prvu listu od pet glavnih izvođača.

INmusic festival #14, zakazan od 24. do 26. 6. 2019. godine, današnjom objavom petog headlinera dobija konture još jednog atraktivnog programa.

Nakon najave prvog velikog headlinera, grupe The Cure, koja će svirati i na idućem Exitu, među glavnim izvođačima se pojavljuje i popularna nova američka kantautorica Laura Pergolizzi a.k.a. LP, koja je već bila na Exitu, kao i u Šibeniku ovog ljeta.

Na glavnoj jarunskoj pozornici će svirati i indie rock grupa Foals, za koju se smatra da imaju jedan od trenutno najboljih britanskh live programa, a dodatnu atrakciju čini podatak da će u Zagreb stići u sklopu promocije novog, petog albuma planiranog za iduću godinu.

Kurt Vile i prateća trojka The Violators spada među hvaljene mlade autore psihodeličnog indie rock zvuka, a on će, pak, predstaviti svoj osmi album “Bottle It In” objavljen prije dva mjeseca.

Napokon, najnovije ime na popisu je cijenjeno ime akustičarskog folk punka i alter rocka, Frank Turner sa pratećim bendom The Sleeping Souls, a i on ima ovogodišnji album, svoje sedmo solo izdanje ”Be More Kind”.