Jessica Alba, Kevin Pollack, Robbin Williams

GoCompare izabrao: Najgori glumci i glumice zadnjih 20 godina

Film & Foto & TV Show Time

GoCompare je objavio rezultat analize urađene na osnovu prosječnih Metacritic ocjena filmova i proglasio najgore glumce i glumice u zadnjih 20 godina. Lideri su Jessica Alba i Mike Epps.

Listu deset najgorih glumica predvode Jessica Alba (El Camino Christmas je njezin najnoviji film iz 2017.), Jessica Biel (Shock and Awe, 2018.) i Heather Graham (komedija Half Magic, 2018 koju je sama i režirala).

Slijede: 4. Radha Mitchell, 5. Kathy Bates, 6. Ashley Judd, 7. Kate Hudson, 8. Amanda Seyfried, 9. Dakota Fanning i 10. Salma Hayek.

Po Metacritic ocjenama filmova, ubjedljivo najgori glumac je Mike Epps, koji je ove godine uknjižio čak tri filma u svoj opus (Meet the Blacks 2: The House Next Door, Death Wish i Acts of Violence), a isto toliko je u post-produkciji za iduću godinu.

Slijedi ga Kevin Pollak (jedna od sporednih uloga u The Front Runner iz ove godine), te Josh Duhamel (ulogu je imao u ovogodišnjoj romantičnoj teen-comedy drami Love, Simon).

Pomalo šokantno je da na četvrtom mjestu slijedi Robin Williams, koji doduše poslije Oscara za sporednu ulogu u filmu ”Dobri Will Hunting” iz 1997. godine, u narednim, do smrti 2014., i nije igrao u filmovima koji su privlačili jednaku pažnju kao raniji.

Ostala mjesta na listi deset najlošije ocijenjenih dobili su: 5. Gerard Butler, 6. Adam Sandler, 7. John Travolta, 8. Stephen Dorff, 9. Neal McDoughnaugh i 10. Christopher McDonald.