MixedUpMary_Ana_Lovrencic

Novi na sceni: Mixed Up Mary objavili debi album ‘Umolomni’

Muzika - regija Show Time

Nakon što su nedavno s pjesmom ”Ljetna” najavili objavu prvijenca ”Umolomni”, noir-pop sastav Mixed Up Mary sada, uz izlazak albuma 5. 10., predstavlja i istoimeni video singl, u kojem vodeće i jedine uloge igraju glavni članovi benda, Ana i Konrad Lovrenčić.

 

Ova pjesma govori o ljubavi koja je neodrživa. Jer jedno mora otići. Nekamo. Nekome. Sam spot dočarava težinu tog rastanka koji je došao prerano, jer je svanulo, otkriva Ana, autorica i teksta i glazbe ove pjesme.

Album donosi 11 autorskih pjesama, među kojima su ranije predstavljeni singlovi ”Zauvijek” i ”Ljetna”. Produkciju izdanja potpisuje Konrad Lovrenčić, dok je mastering napravio Srđan Sekulović Skansi.

Okosnicu sastava čine supružnici Ana i Konrad Lovrenčić, koji su među članovima Elementala pronašli nekolicinu muzičara koji su povjerovali u njihovu posebnu muzičku priču i pristali biti dio nje. Tako im se pridružuju klavijaturista Davor Zanoški i gitarista Erol Zejnilović, a nakon nekog vremena i bubnjar Silvio Bočić (Mangroove, Darko Rundek).

Cijeli album slušajte na Deezeru.

MixedUpMary, photo Ljiljana Vukmanovic