MORT_bend_Muzicki Centar Pavarotti_Photo by Mia Tadic

M.O.R.T. propjevao na engleskom i uz indiegogo kampanju će u svijet

Muzika - regija Show Time

Nakon tri albuma na maternjem jeziku, jedan od najzanimljivijih sastava na alternativnoj sceni snimio je album na engleskom jeziku – i gleda preko granica regije. No, do ostvarenja cilja mogu doći samo uz pomoć publike.

Najbolje se osjećamo kad smo na cesti, koncerti su naša najbolja strana, a prostor koji smo već nekoliko puta prešli uzduž i poprijeko nam postaje premalen – kaže M.O.R.T., podsjećajući da su već smo imali nekoliko izleta, u Beču, Londonu i Liverpoolu.

”Trake za album smo snimili krajem trećeg mjeseca, kreativni proces na albumu je završen, sada nam slijedi onaj produkcijski, miksanje i mastering. Šteta bi bilo da pjesme u koje vjerujemo 100% ostanu u ladici.”

I zato, obznanjuje bend, odlučili su tražiti pomoć publike za dovršetak albuma.

”Ovaj put smo se odlučili tražiti vašu pomoć za dovršetak albuma. Mi vam, naravno dajemo nešto zauzvrat, po vašim željama i mogućnostima. Počevši od onog što ste već mogli naći u trgovinama i na našim koncertima (CD-ovi, majice, torbe…), pa do onog što nudimo vjerojatno samo ovaj put, o tome još detaljnije kada krene sama kampanja.”

Dakle, M.O.R.T. u pripremi ima indiegogo kampanju koju će aktivirati 10.09. i koja će trajati mjesec dana. Album na engleskom jeziku planiraju dovršiti u jesen te objaviti najkasnije prije ljeta sljedeće godine, a pojedine singlove i ranije.

”Značajna nam je vaša potpora na bilo koji način: dijeljenje naših objava, slušanje i dijeljenje naših videa s youtube-a, dolazak na koncerte, traženje od organizatora da nas zovu… Hvala i čujemo se uskoro opet.”  

Fotografije: M.O.R.T. u Pavarotti studiju u Mostaru (autorica Mia Tadić)

M.O.R.T. clanovi benda