The Frajle, Exit 2018

The Frajle objavile prvi live album

Muzika - regija Show Time

Kvartet The Frajle već odavno prati glas da priređuju iznimne koncerte koji oduševljavaju pzbliku diljem regiona, tako da je izdavanje njihovog albuma ”Live” sasvim prirodan nastavak diskografskog opusa novosadskog sastava.

”Publika nas stalno pita zašto na nosaču zvuka ne prenesemo bar djelić atmosfere koja je na našim koncertima. Ovog puta smo to napravile i pripremile live izdanje po prvi put. Naši koncerti jesu naša osobna karta i ta atmosfera je jedinstvena i svaki put je nova i čudesnija iz grada u grad. Publika je drugačija, čak i anegdote koje pričamo svaki put zazvuče kao nove. Zato smo htjele da im poklonimo koncert za ponijeti sa sobom”, izjavile su Frajle.

Poslije četiri studijska albuma, ”Naš prvi album sa putovanja” (2012.), ”Strana A ljubavi” (2014.), ”Strana B ljubavi” (2015.) i ”Ljubav na dar” (2017.), koncertna kompilacija “Live” donosi 18 pjesama, među kojima su hitovi poput “Ljubav na dar”, “Meni trebaš ti”, “Ich Liebe Dich”, “Menjam dane”.

Svakim njihovim nastupom i dalje se potvrđuje da četiri dame koje čine Frajle, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča, uspjevaju držati publiku na nogama, zainteresiranom i raspjevanom, skoro tri sata, što će prezentirati na seriji ljetnih koncerata:

03. 08. – Bijelo polje
09. 08. – Omiš
19. 08. – Beograd (Beer Fest)
20. 08. – Novi Sad (Štrand Summer Fest)
23. 08. – Pula (Tvrđava Kaštel)
24. 08. – Rabac
31. 08. – Dubrovnik

The Frajle, Exit