Kaleidoskop… Kultur Shock… Van Gogh… Cetinski… Mnogi Drugi…

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Dnevne novosti, u kratkim crtama…

*

Konferencija za medije, u povodu održavanja 10.  Kaleidoskopa u Tuzli, zakazana je za subotu, 14. 7. u 11:00 sati u Gradskoj upravi. Već ranije smo objavili, 10. Kaleidoskop će biti priređen u Tuzli, od 17. do 22. 7. 2018. i bez naplate ulaznica možete gledati niz zvijezda: Pro-pain, jedan od najpoznatijih hard-core bendova iz New Yorka, Kultur Shock, Rambo Amadeus, Jinx, Letu štuke, Zoster, Marčelo, Frenkie & Kontra & Indigo, E-Play, Helem Nejse, Generacija bez kompasa, Frustrations iz Beča te lokalni sastavi Koža, The Synergy, Reuctant i Despotic Bullet.

*

U srijedu 18. jula/srpnja Kultur Shock svira u Zagrebu, u Vintage Industrial Baru, predstavljajući novi EP ”Drama”, koji je uvod u njihov skorašnji novi album, a kao gost večeri s njima će nastupiti Edo Maajka.

*

Beogradski bend Van Gogh nastupit će u Tuzli 11. 8. i koncert će se održati u ljetnoj bašti Vrtić.

*

Novi album koji je Tony Cetinski pod nazivom ”Kao u snu” objavio za Hit records od sada na tržištu dostupan i u ekskluzivnom limitiranom izdanju, kao vinyl LP.

*

Zagrebački alternativni rock bend Mnogi Drugi spotom za pjesmu ”Boje” zaključuju svog prvog i hvaljenog albuma kojeg su objavili krajem prošle godine, a predstavili su ga singlovima „Maske“, „Čudan svijet“, „Slonovi“, „Voda“ i „Duboka“.