Ras Mc Bean & Soulcraft - Album release promo

Ras Mac Bean & beogradski Soulcraft: Reggae u (planetarnoj) misiji

Muzika - regija Show Time

Jedan od najboljih reggae bendova sa prostora Balkana, beogradski Soulcraft, odnedavno je pojačan sa jednim od najboljih reggae pjevača novije generacije, Rasom Mac Beanom, i njihov zajednički album ”Reggae On A Mission” objavljen je prije desetak dana.

Album sa ukupno 15 brojeva snimljen je krajem 2017. godine u studiju “Blaze” u Beogradu, a miks i mastering je urađen u novobeogradskom studiju “Sick Touch”. Autori muzike su gitarista Soulcrafta Slobodan Jimi Đukić i klavijaturista Vladimir Krkljuš, koji je i muzički producent ovog ostvarenja.

Nakon pilot singla i video spota ”Boots Tracks”, objavljenog početkom marta, snimljen je novi spot “Give Thanks For Life”, čiji su autori mladi umjetnici Filip Andrejević i Božica Kuljiš.

Diskretna i odlična uloga prateće pjevačice Kristine Kovač albumu daje dodatni šarm i s ovim formulom, vjerujemo, Soulcraft postavio temelj za zapaženu ulogu u globalnom reggae svijetu. Beogradski bend je i do sada bio jedinstven u našim okvirima, ali kreativni spoj sa pjevačem Mac Beanom (koji je i autor svih tekstova za album) pokazuje da ovdašnji muzičari imaju taj potencijal za rad sa vrhunskim svjetskim umjetnicima i uz njih se nametnu izvan ovih granica.

Cijeli materijal možete preslušati na You Tube kanalu, a streaming/dowload dostupan je na ovom linku.