U Vodicama CMC, a di si ti

Muzika - regija Show Time

U Vodicama će 8. i 9. 6. biti priređeno 11. izdanje CMC festivala, kojeg prvenstveno treba posmatrati kao jadranski turistički show.

Hideout, Fresh Island Festival, Love Week i Sonus u Novalji/Zrće na Pagu, Love Internatinal u Tisnom, Seasplash, Dimensions i Outlook u Puli, Ultra Europe u Splitu, Membrain u Šibeniku i Dark Circle Fest u Rijeci samo su neki od festivala elektronike, hip hopa, duba i drugih trendovskih žanrova na obali Jadrana u Hrvatskoj, koji privlače veliki broj turista mlađih generacija – i donose lovu.

Rock i blues programi puno su rjeđi, a tek poneki ima prepoznatljivi štih mediteranskog popa, privlačan starijoj (i uglavnom domaćoj) publici, kao što su festival Split na Prokurativama i CMC u Vodicama.

Ako niste prezahtjevni, ako su vam dovoljne samo vedre ljetne note za jednu sezonu, CMC okuplja zaista reprezentativna imena:

Adrijana Baković, Boris Novković, Colonia, Đani Stipaničev feat. Renata Sabljak, David Temelkov, Denial, Diogen, Domenica, Domestikus & Maraaya, Dražen Zečić, Emina Arapović i Klapa Romansa, Ina, Jasmin Stavros feat. Godimenti, Jessica, Kim Verson, Klapa Cambi, Lidija Bačić Lille, Lovre Lučin, Lana Jurčević & Luka Basi, Magazin, Marko Škugor, Mate Bulić, Mejaši, Mia Dimšić, Mile Perkov, Minea, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Nina Donelli feat. Milo Stavros, Nives Celzijus feat. Ante M, Rajko Dujmić, Tonči & Madre Badessa feat. Huljigani, Tragovi, Tri mušketira, Trio gušt, Vladimir Kočiš Zec, Željko Bebek i Zlatko Pejaković.

Vikend na moru (8. i 9. 6.), plaža, večernja fešta na trgu… mnogima dovoljno.