Zivjeti slobodno

Živjeti slobodno uz Jinx, TBF i S.A.R.S.

Muzika BiH Show Time

Obilježavajući 9. maj, međunarodni Dan pobjede nad fašizmom, banjalučko udruženje ”Sloboda” petu godinu za redom priređuje rock & all muzikom obojeni program ”Živjeti slobodno”.

S kakvim ambicijama i predanošću ekipa mladih ljudi iz Banja Luke radi na koncertima čiji je cilj širenje pozitivnih misli i ideja, a moto ”Živjeti slobodno naše je opredjeljenje”, pokazuje lista bendova koji su ih podržali u prethodnim godinama.

Od prošlogodišnjih Zostera, Zabranjenog pušenja i Majki, pa do ranijih, među kojima su bili Artan Lili, Elemental, Vlatko Stefanovski Trio, Partibrejkers, Edo Maajka, Darko Rundek Cargo Trio i Hladno pivo, uvijek je to bila mala reprezentacija regionalnih izvođača koji svojim pjesmama naglašavaju moto udruženja ”Sloboda”.

Za ovu godinu, 8. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel sloboda i pozitivnost će se slaviti uz tri nova velika benda Jinx, TBF i S.A.R.S.

Ulaznice po simboličnoj cijeni od 7 KM u pretprodaji će biti od 02. aprila u KSB i Peckham pubu, a na dan koncerta će koštati 10 KM.

Novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici.