Lika Kolorado

IN Music #13 povećava listu zanimljivih lokalnih izvođača

Muzika - regija Show Time

Nakon ranije objave da zagrebački bend Šumski predvodi listu na Balkane stageu, te poziva mladim bendovima da se prijave na INmusic breakthrough 2018., čiji pobjednik će se naći u društvu izvođača ovogodišnjeg izdanja festivala (a prijave su još moguće do 6. 4. 2018. putem obrasca na službenoj web stranici), zagrebački IN Music predstavlja još dva domaća sastava u line-upu.

Dakle, svim poznatim zvijezdama festivala pridružuju se još dva zagrebačka benda, Tús Nua i Lika Kolorado.

Tri djevojke iz Tús Nua će predstaviti svoj od kritike hvaljeni prošlogodišnji samizdat prvijenac “Horizons“, dok će indie rock sastav Lika Kolorado demonstrirati svoj potencijal iskazan također na debitantskom albumu “Smiješ zaurlat“, koji je objavljen prošlog mjeseca.

Ulaznice za INmusic festival 2018. (od 25. do 27. 6.) po cijeni od 399 kuna moguće je uplatiti u poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Zagreb). Trodnevne ulaznice su dostupne i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 399 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).