dino merlin

Prvi bosanski blu-ray: Dino Merlin, Arena Zagreb

Muzika BiH Show Time

Dino Merlin je u najvećoj hrvatskoj dvorani, Areni Zagreb, u sklopu svjetske turneje “Hotel Nacional” 3. 12. 2016. održao koncert vrhunskih audio-vizuelnih produkcijskih standarda, pa je taj snimak objavljen kao prvo blu-ray izdanje nekog bosanskog izvođača.

Tada u Zagrebu, a kasnije i na nizu velikih dvoranskih i stadionskih koncerata publika je svjedočila perfomansu koji je i onima što nisu u krugu Merlinovih fanova morao izgledati vrhunski, na nivou svjetskih muzičkih zvijezda.

Kako je blu-ray tehnologija još uvijek vrh audio-vizulnog kvaliteta reprodukcije fizičkih nosača, takav koncert je zavrijedio i takvo izdanje, koje će se pod etiketom Croatia Recordsa pojaviti ovoga petka, 2. marta/ožujka

Live audio snimke svih pjesama s koncerta od danas se ekskluzivno mogu poslušati na Deezeru, a blu-ray je najava koncertnog spektakla koji će Dino održati 3. 3. u već rasprodanoj varaždinskoj Areni, s novom produkcijom, pozornicom i posebnim vizualno-scenskim showom.

Nakon Varaždina, Dino Merlin nastavlja turneju u nekim od najznačajnijih svjetskih destinacija: 6. 4. u Dubaiju, 13. 4. u Perthu, dan kasnije u Sydneyu, 20. 4. u Brisbaneu, 21. u Aucklandu na Novom Zelandu, 24. 4. u Melbourneu i 3. 5. u Istanbulu.