JALL AUX YEUX

Kad se spoje neobični bihaćki Jall Aux Yeux i otkačeni M.O.R.T.

Muzika BiH Show Time

Bihaćki Jall Aux Yeux već sam po sebi je atraktivan kao bend koji stvara autorsku muziku na francuskom jeziku, a spojivši se sa Johnom iz sinjske sjajne grupe M.O.R.T. snimili su dojmljivu pjesmu praćenu jednim od najboljih spotova u zadnje vrijeme.

JALL AUX YEUX je pop-rock sekstet iz Bihaća formiran početkom 2016. Autorsku muziku sa primjesama folka i šansone rade na francuskom jeziku i prvi spot ‘’La Peste’’ (po motivima istoimenog romana Albeta Camusa) objavili su u proljeće 2017., a početkom ljeta baladu “Je m’en lave les mains”

Spot za treći singl “Je te cherche” (Tražim te) snimili su sa Johnom, pjevačem sinjske grupe M.O.R.T. i to je završna najava njihovog albuma prvijenca koji je već snimljen, te će biti objavljen u prvoj polovini drugog mjeseca.

Jall Aux Yeux i John M.O.R.T.

Malo čudo se dogodilo u najnovijem broju: bihaćki ‘Francuzi’ su se pomalo prepustili neobuzdanoj energiji razigranog Dalmatinca, a ovaj se, ipak, prilagodio njihovom ‘gospodskom šarmu’. U takvom stilskom coctailu ”Tražim te” mora naći mjesto u vrhovima top lista.

A tek video! Jedan od najboljih u zadnje vrijeme u regionalnoj konkurenciji.

Nakon objavljivanja albuma, najavljuje Jall Aux Yeux, slijedi promocija i svirke po regionu.

Prije nego pogledate spot, evoj još Johnove vrlo karakteristične priče otkud se on našao u Bihaću:
“Ja sam putovao iz Sinja u Zagreb gledajući svoja posla kad me u Korenici zaskočila banda maskiranih Francuza. Stavili su mi pivo u ruku i prošvercali me preko granice u Bihać da u jedan dan snimim pjesmu i spot. Ostatak tog traumatičnog iskustva ću iznijeti u svojoj slijedećoj autobiografiji Pola listine”.