OK Fest

Dubioza kolektiv predvodi listu izvođača na OK Festu

Muzika BiH Show Time

Na četvrtom OK Festu na Tjentištu nastupaju Dubioza kolektiv, Let3, Van Gogh, Disciplin A Kitschme, Josipa Lisac, TBF, Urban&4, Del arno band, Psihomodo pop, Zoster i još nekoliko zanimljivih izvođača iz regiona.

Na festivalu, koji će biti priređen od 30. juna do 2. jula, prema današnjoj objavi organizatora publika će vidjeti još bendove Deca loših muzičara, Kanda Kodža i Nebojša, E-Play, Straight Jackin i Justin’s Johnson.

Time konačna lista još nije zaključena, budući da ovaj festival u line-up uključuje probrane demo izvođače, koje obično nešto kasnije poziva da se prijave kao kandidati za program.

Uz muzički program će i ove godine biti još dosta zanimljivih aktivnosti, kao što su rafting, planinarenje, panel-diskusije i filmske projekcije, a zanimljivo je da će veći dio festivala uživo pratiti slušaoci Beograda 202.

Sa ovogodišnjom postavkom iz ”prve lige”, OK Fest ima još atraktivniji program nego prethodne godine, odnosno očigledno je da kontinuirano ide uzlaznom putanjom, čime se sve više približava klubu najvećih festivala u regionu. Dodajući mu još banjalučki Demo Fest, konačno možemo govoriti da i BiH ima respektabilnu ponudu za ”muzički turizam”.