Tri kapljice, ženski rock sastav iz Novog Sada

Nova imena region-scene: Tri kapljice (Novi Sad)

Muzika - regija Show Time

Ženski punk rock bend Tri kapljice iz Novog Sada objavile su debitantski singl i spot za pjesmu ”Hajde”, najavljujući time svoj prvi studijski album što će uskoro biti objavljen u izdanju beogradske etikete Lampshade media.

Pjesma je snimljena u studiju Do Re Mi, u produkciji Peđe Pejića, dok spot potpisuje Illegal Production iz Novog Sada.

Tri kapljice su autorski bend koji čine Aleksandra Vukošić (bas, vocal), Mina Stojanović (gitara, vocal) i Vesna Vojvodić (bubnjevi) i sviraju mješavinu melodičnog punka i rocka.

Prošle, 2016. godine su na najvećem demo festivalu u regionu, banjalučkom Demofestu, od prijavljenih 467 bendova, ušle u uži izbor, a zatim i u finale.

Slijedilo je pojavljivanje u emisijama koje predstavljaju demo bendove, a potom pozivi za brojne ljetne nastupe, no bend je, ipak, odlučio da prvo snimi i objavi materijal, tako da će tek u narednom periodu koncertne aktivnosti krenuti punim intenzitetom. Rock ’till we drop! – tvrde djevojke.

Svi koji su uživo doživljeli energiju ‘Kapljica’ predviđaju da će one već ove godine prerasti u bujicu, da će biti jedan od novih bendova koji će obilježiti koncertnu 2017.

Uvjerite se gledajući spot ”Hajde”: