Sea Star, Umag

Exit Avanture 2017. u Umagu – The Prodigy, Dubioza kolektiv…

Muzika - regija Show Time

Na današnjoj press konferenciji u Zagrebu predstavljeni su detalji i koncept novog festivala pod kapom Exit Avanture: Sea Star Festival, koji će se održati 26. i 27. 5. u Umagu (kompleks Stella Maris).

Već su otkriveni i prvi izvođači za prvi festivalski dan: od domaćih headlinera najavljeni su Dubioza kolektiv i Urban & 4, a listu stranih zvijezda predvode pioniri big beat žanra – The Prodigy.

Koncept Exitovog festivala osmišljen je kao 2 + 2, što znači da se na festivalski program nadodaju i večer zagrijavanja (25. 5.) te after party (28. 5.).

Sea Star Festival će imati šest pozornica na kojima će nastupiti preko 70 izvođača, čija će imena biti najavljena u narednom periodu.

Hrvatsko izdanje Exita trajno će ostati u Umagu, kao projekat koji nije okrenut prvenstveno inozemnoj publici, već i posjetiteljima iz cijele regije.

Osim Sea Star Festivala, u sklopu Exit Avanture i dalje se nalazi Exit Festival na već dobro poznatoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, Sea Dance u Budvi te Revolution Festival u Temišvaru.

Upravo zbog toga će i cijene ulaznica biti puno povoljnije. Prve ulaznice za Sea Star festival u prodaji su od utorka, 20. 12. u podne, po poklon cijeni od 199 kn što je ušteda od čak 60% u odnosu na punu cijenu! Poklon cijena vrijedit će samo 24 sata, tako da će već sutradan viša cijena, a ulaznice se mogu pronaći na blagajnama prodajnih mreža Ticketshop.hr i Entrio.hr (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Također samo za vrijeme predstojećih praznika, kupovinom ulaznice za Exit festival po cijeni od 439 kuna, dobije se i ulaznica za preostala tri festivala Exit Ljeta ljubavi 2017. – za Sea Star festival, Revolution Festival i Sea Dance festival. Broj ulaznica u ovoj akciji je vrlo ograničen.

Izvor: Muzika.hr