Brad Pitt & Angelina Jolie

Moglo se pretpostaviti da ‘Brangelina’ postaje sapunica

Celebrity Show Time

Razvod između Angeline Jolie i Brada Pitta dobio je ‘’dramatičan preokret’’ nakon glasina da postoji audio snimak koji bi mogao biti poguban za glumicu.

Izvori bliski paru kažu kako bi snimak mogao uništiti ideju Angeline, koja traži potpuno skrbništvo nad njihovom djecom. Ova informacija se pojavila dan nakon što je Angelina na sve moguće načine pokušala dokazati da je Brad udario njihovog sina, unatoč tome što su sve optužbe protiv njega i službeno odbačene.

Brad se prvi put, nakon vijesti o razvodu, u javnosti pojavio u srijedu, i to na promociji svog novog filma “Allied” u Los Angelesu, sa glumačkom partnericom Marion Cotillard s kojom su ga, gle čuda, povezivali odmah nakon prekida sa Jolie. Brad je jasno dao do znanja da želi zreo dogovor, a ne međusobno blaćenje i prljave igre, ako ni zbog čega onda zbog djece.

Ipak, na njihovu žalost, a na oduševljenje miliona ovisnika o ‘zavirivanju kroz tuđe prozore’ diljem svijeta, koliko god je medijski bila zanimljiva i enormno eksploatirana priča o njihovoj velikoj sreći, sada je još zanimljivija ova o prljavom vešu.

To je već odavno prvo pravilo planetarnog show biza.